17.2.2022

SOOL hakee pääsihteeriä

Oletko valmistunut tai valmistumassa oleva opettaja? Kiinnostaako opettajankoulutuksen tulevaisuus, SOOLin toiminnan kehittäminen ja työpaikka Opetusalan Ammattijärjestössä? Opiskelijatoiminnan asiantuntijan hakuaika päättyy 6. maaliskuuta ja työ alkaa elokuussa.

SOOLin pääsihteerin tehtäviin kuuluu muun muassa liiton toiminnan johtaminen yhdessä hallituksen kanssa, liiton työntekijöiden esihenkilönä toimiminen, liiton koulutusten suunnittelu ja kouluttaminen sekä liiton taloudesta vastaaminen ja jäsenten neuvominen.

Pääsihteeri työskentelee Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:ssä opiskelijatoiminnan asiantuntijana ja työnkuvaan kuuluvat myös muut järjestölliset tehtävät OAJ:n jäsenpalveluissa.

Pääsihteeriä / opiskelijatoiminnan asiantuntijaa haetaan ajalle 1.8.2022–31.7.2024 ja hakuaika päättyy 6.3.2022 klo 16.00. Osana hakemusta tulee lähettää maksimissaan kahden minuutin mittainen esittelyvideo.

Lisätietoja antaa nykyinen pääsihteeri ja opiskelijatoiminnan asiantuntija Kalle Liuski (puhelimitse to 17.2. klo 9–15 ja ti 1.3. klo 9–15).


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet