9.12.2019

Ota käyttöösi uusi jäsenkortti ja uusi jäsenetu

Uudet monivuotiset SOOL/OAJ-jäsenkortit postitetaan kaikille jäsenille joulukuun aikana. SOOLin ja OAJ:n jäsenten polttoaine-etu muuttuu vuoden vaihteessa ja jatkossa jäsenalennuksen saa St1-asemilta. Uuden yhteistyökumppanin valinnassa on kiinnitetty huomiota erityisesti vastuullisuuteen ja kotimaisuuteen.

Vuoden 2020 alusta alkaen SOOLin ja OAJ:n jäsenet saavat alennusta polttonesteistä St1- ja Shell-asemilla ympäri Suomen. Alennus ei koske Shell Express -asemia. Alennusta saa lisäksi lämmitysöljytilauksista ja jäsenetuihin kuuluu myös vaihtuvia tuote-etuja HelmiSimpukoissa.

Jäsenedun saat käyttämällä uutta SOOL/OAJ-jäsenkorttia tankkauksen tai ostoksen yhteydessä. Jäsenkortissa on magneettiraita, joka aktivoi edun. Uudet jäsenkortit postitetaan kaikille jäsenille joulukuun aikana.

Luo ensin asiakastili St1:n sivuilla. Saat sähköpostiisi vahvistuskoodin, jonka avulla pääset rekisteröimään jäsenkorttisi. Rekisteröitynyt asiakas saa yllätysedun sekä ensimmäisenä tietoonsa vaihtuvat tarjoukset sekä kampanjat. Kortin rekisteröinti on helppoa. Syötä jäsenkortin kääntöpuolella oleva 16-numeroinen 708-alkuinen sarja kohtaan Rekisteröi järjestökortti

Yhteistyökumppaniksi kotimainen energiayhtiö

SOOLin ja OAJ:n jäsenet ovat saaneet vastaavat polttoaine-edut tähän asti Teboililta. OAJ:n hallitus päätyi vaihtamaan yhteistyökumppania tarkan harkinnan perusteella ja halusi valita vastuullisen ja kotimaisen yhteistyökumppanin. Samalla jäsenetua tarjoavien asemien määrä lisääntyy ja maantieteellinen kattavuus laajenee.

OAJ:n jäsenkyselyjen mukaan polttoaine-etua käytetään paljon ja siitä pidetään. Suomi on laaja maa ja moni opettaja joutuu käyttämään omaa autoa pitkiin työmatkoihin, koska julkista liikennettä ei ole käytettävissä.

SOOL ja OAJ ovat kuitenkin huolissaan ilmastonmuutoksesta ja siksi yhteistyökumppaniksi on valittu eettisesti ja ympäristön kannalta niin kestävä vaihtoehto kuin suinkin oli mahdollista. St1 on edelläkävijä vastuullisuudessa Suomessa. Se osallistuu uusiutuvan energiantuotannon kehittämiseen sekä ilmastonmuutoksen torjuntaan muun muassa metsittämishankkeella Marokossa, Otaniemen geotermisellä lämpölaitoksella ja etanolin tuotannolla biojätteistä Hämeenlinnassa.

Uusi jäsenkortti on monivuotinen

Uusi SOOL/OAJ-jäsenkortti on nykyisen kortin tavoin monivuotinen ja voimassa vuoden 2020 alusta vuoden 2022 loppuun kunhan jäsenyys ja jäsenmaksuasiat ovat kunnossa. Jäsenkortista näet jäsennumerosi ja se toimii samalla vakuutusyhtiö Turvan matkavakuutuskorttina. Kortilla saat myös muut OAJ:n tarjoamat edut sekä alennukset, ja jäsennumerolla pääset kirjautumaan OAJ:n sivuille.


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet