11.2.2021

Osallistu SOOLin liikuntahaasteeseen!

SOOL haastaa kaikki opeopiskelijat liikkumaan. Kerää opiskelupaikkakuntasi opeopiskelijoista kasaan joukkue ja ilmoittaudu mukaan! Haaste on käynnissä 28. helmikuuta 2021 asti.

Joukkueen koko on 2–4 henkilöä. Joukkueet voivat liikkua yksin tai yhdessä, jokainen merkitsee liikkumansa tunnit lukuina lomakkeeseen. Eniten liikkunut joukkue voittaa yhteisen hyvinvointipalkinnon ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja! Haaste on käynnissä 12.–28.2.2021 ja voittajat julkistetaan maanantaina 1.3.

  1. Kerää 2–4 henkilön joukkue kasaan.
  2. Keksikää joukkueelle nimi ja ilmoittautukaa mukaan.
  3. Lähde liikkumaan ja ilmoita liikunnan kesto lomakkeella.
  4. Julkaisemme haasteesta väliaikatietoja, joten seuraa SOOLin ja aluetoimijoiden someja!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen haasteeseen tapahtuu tällä lomakkeella. Lomakkeessa ilmoitetaan joukkueen nimi, opiskelukaupunki sekä osallistujien nimet ja sähköpostit arvontaa varten. SOOL säilyttää osallistujien tietoja siihen asti, että arvonta on suoritettu.

Suoritukset

Liikuntaa mitataan tunneissa ja jokainen joukkueen jäsen ilmoittaa liikuntasuorituksen jälkeen liikutut tunnit tällä lomakkeella. Liikuntamuotoja ei ole rajoitettu, eli kaikki lasketaan! SOOL toivottaa iloisia hetkiä keväthangilla yhdessä koko Suomen opeopiskelijoiden kanssa.

Palkinnot

Tuotepalkintoina SOOL arpoo kaksi Polar Ignite -älykelloa kaikkien osallistujien kesken.

Seuraa väliaikatietoja Instagramissa:

@sool_helsinki
@sool_joensuu
@sool_jyvaskyla
@sool_oulu
@sool_rauma
@sool_rovaniemi
@sool_tampere
@sool_turku


TietosuojaselosteLisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet