4.9.2018

Osa jäsenmaksukirjeistä jäänyt matkalle

Osa vanhoille jäsenille lähetetyistä jäsenmaksukirjeistä on jäänyt toimittamatta perille vastaanottajille, ja ongelman syytä selvitetään parhaillaan. Jäsenmaksun eräpäivä on 5.9.2018. Tarvittaessa jäsenmaksun ehtii maksaa vielä myöhemmin syyskuussa lähetettävällä muistutuslaskulla, ilman että jäsenyys ehtii ennen sitä katketa.

Jäsenmaksuun ei viivästyksestä huolimatta lisätä muistutusmaksua, viivästyskorkoa tms.

Mikäli jäsenmaksukirje ei ole tullut perille, odota muistutuskirjettä ja maksa jäsenmaksu muistutuskirjeen eräpäivään mennessä. Jäsenmaksutiedot voi myös pyytää lähettämään sähköpostitse ottamalla yhteyttä SOOLin toimistolle osoitteeseen sool@sool.fi. Muista kertoa nimesi lisäksi myös jäsennumerosi tai syntymäaikasi. Pahoittelemme mahdollista yhteydenottojen käsittelyruuhkaa!

SOOLin jäsenmaksukirjeet lähetetään Postin e-kirjeinä ja ne ohjautuvat ensisijaisesti Netpostiin, mikäli vastaanottajalla on se käytössään. Muussa tapauksessa niiden tulisi saapua perille perinteisenä postina. 


PÄIVITYS 19.9.2018
Jäsenmaksun muistutuskirjeet postitetaan kuluvalla viikolla ja jäsenmaksun ehtii hyvin hoitaa muistustukirjeen eräpäivään mennessä.

Jaa sivu somessa

Tweet