31.1.2018

Nyt saa ehdottaa: SOOL etsii vuoden opeopiskelijaa ja harjoittelunohjaajaa

SOOL valitsee taas tänäkin vuonna Vuoden opeopiskelijan ja Vuoden harjoittelunohjaajan. Valinnat julkistetaan liittokokouksessa huhtikuussa. Kaikki liiton jäsenet voivat osallistua ja ehdottaa!

Ensimmäinen Vuoden harjoittelunohjaaja valittiin vuonna 2013. Vuoden opeopiskelijan valinta on vanhempi perinne, heitä on kaikkiaan jo 17.

Potentiaalisia ehdokkaita löytyy jokaiselta opettajankoulutuskampukselta ja jokaisesta harjoittelukoulusta. Valinnat tehdään jäsenistöltä tulleiden perusteltujen esitysten pohjalta. Vuoden opeopiskelijaa voivat esittää myös SOOLin jäsenyhdistykset.

Ehdotukset tulee jättää 5.3.2018 mennessä. Valinnat julkistetaan huhtikuussa pidettävässä SOOLin liittokokouksessa Helsingissä.


Vuoden opeopiskelija 2018

SOOL hakee opeopiskelijoiden sankaria ja tulevaisuuden tekijää. Vuoden opettajaksi opiskelevan tulee olla SOOLin jäsen, mutta häneltä ei edellytetä aktiivisuutta järjestötoiminnassa tai osallistumista SOOLin tapahtumiin.

Valinta tehdään jäsenistön ja jäsenyhdistysten esittämien vapaamuotoisten perustelujen pohjalta. 

» Lue lisää ja ehdota!


Vuoden harjoittelunohjaaja 2018

Vuoden harjoittelunohjaajaksi voi ehdottaa millä tahansa koulutusalalla harjoittelunohjaajana toimivaa opettajaa tai kentällä toimivaa harjoittelunohjaajaa. Vuoden harjoittelunohjaajan valinnassa sovelletaan kriteereitä, jotka on luotu SOOLin Suositukset opetusharjoittelulle -julkaisun pohjalta.

» Lue lisää ja ehdota!


 

Jaa sivu somessa

Tweet