30.8.2022

Turvaa etusi, muista jäsenmaksu!

Lukuvuoden 2022-2023 jäsenmaksulaskut on lähetetty SOOLin vanhoille jäsenille sähköpostitse. Maksamalla nyt jäsenmaksun eräpäivään mennessä varmistat jäsenetujesi jatkumisen katkoksitta!

Jos et saanut jäsenmaksulaskua, tarkista ja tarvittaessa korjaa osoitetietosi. Sinulle lähetetyt viestit ja maksutiedot löytyvät aina myös kirjautumalla Omat tiedot -sivuille ja valitsemalla valikosta ”Viestit”.

Jäsenmaksun maksamatta jättäminen johtaa jäsenyyden ja jäsenetujen päättymiseen. Jos haluat erota SOOLista ja välttää turhat maksumuistutukset, lähetä meille vapaamuotoinen eroilmoitus kirjallisesti joko yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse.

Jos olet liittynyt SOOLin kautta Opettajien Työttömyyskassaan, muistathan että SOOLin jäsenmaksun tulee olla maksettuna kassan kuukausimaksujen lisäksi.

Vai joko valmistuit?

Jos olet jo siirtynyt työelämään, liity ammattijärjestö OAJ:n jäseneksi kirjautumalla Omat tiedot -sivuille ja valitsemalla valikosta ”Siirryn työelämään ja liityn OAJ:n jäseneksi”. Kun jäsenhakemus on hyväksytty, päättyy SOOL-jäsenyytesi automaattisesti. Huomioithan, että OAJ:n jäsenhakemusten käsittelyssä voi syksyisin olla ruuhkaa.

SOOLin jäsenenä voi valmistuttuaan jatkaa siinä tapauksessa, että työelämään siirtyminen viivästyy tilapäisesti esimerkiksi jatko-opintojen. työttömyyden tai lapsen syntymän vuoksi. OAJ:n jäseneksi liittymiseen riittää lyhytkin voimassa oleva opetusalan työsuhde.


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet