15.12.2021

Lisää lippuja Talvipäiville, myös talkoolaisia tarvitaan

Kertaalleen loppuunmyydyille SOOLin Talvipäiville saa nyt lippuja ilman majoitusta, ja tammikuussa myyntiin on tulossa lisää koulumajoituksen sisältäviä lippuja. Tapahtumaan haetaan myös talkoolaisia.

EDIT 3.2.2022: Talvipäivät on siirrretty pidettäväksi 22.–24.4.2022.

Myyntiin on nyt tullut erä lippuja, joihin ei sisälly majoitusta. Jos tarvitset majoituksen, älä osta lippua ilman majoitusta, koska sitä ei voi lisätä lippuun jälkikäteen. Näiden lippujen ostajien tulee itse järjestää majoituksensa.

Lippuja, jotka sisältävät myös koulumajoituksen, on tulossa lisää myyntiin tammikuussa.

Majoituksen järjestäminen on ollut haasteellista, koska koulumajoituksen kapasiteettia on Joensuussa tarjolla rajatusti. Lisäksi samaan aikaan Talvipäivien kanssa järjestettävästä ampumahiihdon maailmancupista johtuen myös muut majoitusmuodot ovat loppuun varattuja.

Ilmoittautuminen SOOLin Talvipäiville alkoi marraskuussa, jolloin liput myytiin loppuun yhden päivän aikana. Pääesiintyjänä tulevilla Talvipäivillä Joensuussa 4.–6. maaliskuuta on Antti Tuisku.

Talvipäiville haetaan nyt myös talkoolaisia töihin. Vapaaehtoiset talkoolaiset tekevät talvipäiväviikonlopun aikana kahdeksan tuntia vapaaehtoistyötä heille määrätyissä tehtävissä. Muun ajan vapaaehtoinen voi osallistua Talvipäiville kuten lipun ostaneetkin.


Lisätiedot ja linkki ilmoittautumisiin: talvipaivat2022.sool.fi


 


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet