31.5.2018

Liity jäseneksi, hyödy ja tee hyvää!

OAJ ja Turva lahjoittavat jokaisesta 26.5.–8.11.2018 liittyneestä SOOLin ja OAJ:n uudesta jäsenestä 20 euroa hyväntekeväisyyteen. Summalla kaksi lasta saa lukutaidon. Liity nyt jäseneksi tai suosittele jäsenyyttä opiskelukaverillesi!

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ haastaa kaikki koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan toimijat tekemään hyvää. Jäsenhankintakampanjan aikana OAJ ja vakuutusyhtiö Turva lahjoittavat kumpikin 10 euroa jokaista uutta SOOLin tai OAJ:n jäsentä kohden (20 euroa/jäsen).

Yksittäiset jäsenet ja jäsenyhdistykset voivat myös tehdä lahjoituksia Nenäpäivä-säätiön nettilippaan kautta tai lähettämällä tekstiviestin OAJ numeroon 16499. Lahjoituksen arvo on 10 euroa.

OAJ on tehnyt kehitysyhteistyötä 80-luvulta asti. Järjestöllä on ollut muun muassa kahdenvälisiä hankkeita afrikkalaisten opettajajärjestöjen kanssa. Tänä vuonna OAJ on mukana Nenäpäivässä ja tukee yhdeksän hyvämaineisen järjestön toimintaa.

Lue lisää SOOLin jäsenyydestä ja liity!

OAJ:n ja Turvan kampanjan lisäksi kesän aikana (31.8. mennessä) liittyvät uudet jäsenet saavat SOOLin kampanjaetuna tulevan lukuvuoden jäsenmaksulla kuluvan kesän kaupan päälle. Kyllä nyt kannattaa!

Jaa sivu somessa

Tweet