23.9.2019

Haluatko painetun OAJ-kalenterin? Tilaa nyt!

OAJ:n taskukalenteria ei postiteta automaattisesti kaikille jäsenille, vaan ainoastaan tilaajille. Näin säästetään luontoa ja vältetään hukkakappaleita. Ensi vuoden kalenterin tilaus tulee tehdä 29.10. mennessä.

OAJ-kalenterin voi tilata jäsenetuna kirjautumalla OAJ:n sivuille. Käyttäjätunnuksena on jäsennumero, joka on merkitty SOOL/OAJ-jäsenkorttiisi. Jos sinulla ei ole salasanaa tai tarvitset uuden, saat sen kirjautumissivulla valitsemalla ”Unohditko salasanasi?”. Tilausmerkintä tehdään Omat tiedot -kohdassa.

Jos olet tilannut kalenterin jo viime vuonna tai aiemmin, merkintä on edelleen voimassa. Halutessasi voit milloin tahansa poistaa tilausmerkinnän. Kalenterin tilauksen voi tehdä myös ottamalla yhteyttä OAJ:n puhelinpalveluun tai SOOLin toimistolle osoitteeseen sool@sool.fi.

Kalenteriin on päivyrin lisäksi koottu tärkeitä yhteystietoja sekä vinkkejä jäseneduista ja OAJ:n toiminnasta. OAJ-kalenteri on täysin kotimainen tuote. Sen materiaalit ovat kotimaisia ja myös kaikki kalenterin työvaiheet on tehty Suomessa. Vuoden 2020 taskukalenteri postitetaan tilaajille 8.11. ilmestyvän Opettaja-lehden mukana.


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet