23.9.2019

Haluatko painetun OAJ-kalenterin? Tilaa nyt!

OAJ:n taskukalenteria ei postiteta automaattisesti kaikille jäsenille, vaan ainoastaan tilaajille. Näin säästetään luontoa ja vältetään hukkakappaleita. Ensi vuoden kalenterin tilaus tulee tehdä 29.10. mennessä.

OAJ-kalenterin voi tilata jäsenetuna kirjautumalla OAJ:n sivuille. Käyttäjätunnuksena on jäsennumero, joka on merkitty SOOL/OAJ-jäsenkorttiisi. Jos sinulla ei ole salasanaa tai tarvitset uuden, saat sen kirjautumissivulla valitsemalla ”Unohditko salasanasi?”. Tilausmerkintä tehdään Omat tiedot -kohdassa.

Jos olet tilannut kalenterin jo viime vuonna tai aiemmin, merkintä on edelleen voimassa. Halutessasi voit milloin tahansa poistaa tilausmerkinnän. Kalenterin tilauksen voi tehdä myös ottamalla yhteyttä OAJ:n puhelinpalveluun tai SOOLin toimistolle osoitteeseen sool@sool.fi.

Kalenteriin on päivyrin lisäksi koottu tärkeitä yhteystietoja sekä vinkkejä jäseneduista ja OAJ:n toiminnasta. OAJ-kalenteri on täysin kotimainen tuote. Sen materiaalit ovat kotimaisia ja myös kaikki kalenterin työvaiheet on tehty Suomessa. Vuoden 2020 taskukalenteri postitetaan tilaajille 8.11. ilmestyvän Opettaja-lehden mukana.


Lisää aiheesta

9.12.2019

Ota käyttöösi uusi jäsenkortti ja uusi jäsenetu

Uudet monivuotiset SOOL/OAJ-jäsenkortit postitetaan kaikille jäsenille joulukuun aikana. SOOLin ja OAJ:n jäsenten polttoaine-etu muuttuu vuoden vaihteessa ja jatkossa jäsenalennuksen saa St1-asemilta. Uuden yhteistyökumppanin valinnassa on kiinnitetty huomiota erityisesti vastuullisuuteen ja kotimaisuuteen.

2.12.2019

Tutustu Member+ -palveluun ja voita upea Suunto 5 -urheilukello!

SOOLin yhteistyökumppani vakuutusyhtiö Turva järjestää jäsenten kesken neljän Suunto 5 -urheilukellon arvonnan. Jätä yhteystietosi Member+ -jäsenetupalvelussa joulukuun loppuun mennessä, ja olet mukana arvonnassa.

18.11.2019

Postilakon vaikutukset SOOLin jäsenpalveluihin

Postin henkilöstön työtaistelun vuoksi etenkin kirjeposti ja aikakauslehdet jaetaan suurelta osin vasta lakon päätyttyä. Tämä koskee muun muassa SOOLin jäsenmaksukirjeitä uusille jäsenille, jäsenkortteja sekä Opettaja- ja Opeopiskelija-lehtiä.

23.5.2019

Huolia kesätöissä? Kysy neuvoa maksuttomasta Kesäduunari-infosta

Kesäduunari-infoon voi tarvittaessa ottaa yhteyttä jo ennen kesätyön alkamista. Infosta voi kysyä neuvoja esimerkiksi palkkaan, työvuoroihin ja koeaikaan liittyvistä aiheista. Kaikki kysymykset käsitellään luottamuksellisesti, eikä avun pyytämistä tarvitse arastella.

4.3.2019

SOOLin jäsenille nyt alennusta Turvan kotivakuutuksesta

Jäsenet saavat toukokuun loppuun mennessä otetuista uusista kotivakuutuksista 20 % alennusta vuodeksi. Lisäksi jatkuva liittoalennus.

Jaa sivu somessa

Tweet