1.3.2019

Eduskuntavaaliehdokkaat sun asialla

Lukuisat ehdokkaat ovat allekirjoittaneet SOOLin eduskuntavaalitavoitteet ja sitoutuneet toimimaan kansanedustajina kasvatuksen ja koulutuksen puolesta. Käy katsomassa oman vaalipiirisi ehdokkaista, ketkä ovat sun asialla!

SOOL nostaa eduskuntavaaleissa esille ehdokkaita, jotka ovat opettajankoulutuksen ja hyvinvoivan kasvatus- ja koulutusjärjestelmän puolella. Kokoamme sivuillemme listaa niistä kansanedustajaehdokkaista, jotka allekirjoittavat eduskuntavaalitavoitteemme.

Opettajat ja opettajaopiskelijat kuulevat kerta toisensa jälkeen ylistyssanoja ja kiitoksia alaansa kohtaan. Jokainen opettaja toki kiitoksensa ansaitsee, mutta pelkkä verbaalinen arvostus ei ole luonut maailman parasta koulutusta.

Sen ovat luoneet opettajat.

Suomessa siis arvostetaan koulutusta ja opettajia. Nyt on aika ottaa seuraava askel ja muuttaa se arvostus resursseiksi. Se vaatii konkreettisia päätöksiä koulutuksen puolesta.

Lukuisat ehdokkaat ovat jo allekirjoittaneet SOOLin eduskuntavaalitavoitteet ja sitoutuneet toimimaan kansanedustajina kasvatuksen ja koulutuksen puolesta. SOOLin tavoitteet ja lista allekirjoittaneista löytyy täältä

Käy siis katsomassa oman vaalipiirisi ehdokkaista, ketkä ovat sun asialla.

#arvostusresursseiksi


Kiitos kaikille allekirjoittaneille! Sitoumuksen ehtii allekirjoittaa ennakkoäänestyksen alkamiseen asti.

Ohjeistus vaaliorganisaatioille ja ehdokkaille


 

Jaa sivu somessa

Tweet