24.2.2020

Arvontavoittoja syksyn jäsenkyselyihin osallistuneille

SOOL toteutti syyskauden aikana kaksi sähköistä jäsenkyselyä. Uusilta jäseniltä kysyttiin opintoihin ja SOOLin toimintaan liittyviä odotuksia ja jäsenyytensä päättäneiltä palautetta toiminnasta.

Lokakuussa lähetettiin kysely kaikille SOOLin uusille jäsenille. Kyselyn perusteella opettajankoulutukseen hakeutuvat haluavat työskennellä ihmisläheisessä työssä ja olla mukana kehittämässä yhteiskuntaa opettajan roolissa. Kyselyyn osallistujien kesken arvottiin viisi kahden lipun leffalippupakettia ja voitot menivät Ouluun, Jyväskylään, Joensuuhun, Tampereelle ja Ouluun.

Joulukuussa selvitettiin SOOL-jäsenyytensä päättäneiden syitä eroon tai jäsenmaksun maksamatta jättämiseen. Samalla kysyttiin palautetta SOOLin toiminnasta. Valtaosan kyselyyn vastanneista oli tyytyväisiä SOOLin toimintaan ja suosittelisivat SOOLia kaverilleen. Vastanneiden kesken arvottiin kolme 30 euron arvoista Superlahjakorttia. Voitot menivät Helsinkiin, Tampereelle ja Raumalle.

Kiitos kaikille kyselyihin osallistuneille ja onnittelut voittajille! Kyselyiden tulosten perusteella SOOL kehittää toimintaansa ja jäsenpalveluitaan. 

Kyselyiden tulokset


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet