Valmistuvien webinaari varhaiskasvatuksen opettajille

24.4.2023 15:00 - 24.4.2023 17:00

WEBINAARI

Oletko valmistumassa varhaiskasvatuksen opettajaksi? Ilmoittaudu mukaan SOOLin ja OAJ:n varhaiskasvatuksen opettajille suunnattuun valmistuvien webinaariin.

Varhaiskasvatuksen opettajille suunnatussa valmistuvien infossa tarjotaan hyödyllistä tietoa palkkauksesta, työsuhteesta, työsopimuksesta, työlainsäädännöstä, työajasta, työnhausta sekä uusien varhaiskasvatuksen opettajien työhyvinvoinnista. Infon tavoitteena on tukea varhaiskasvatuksen opettajaksi valmistuneen ensimmäisiä askelia työelämässä ja helpottaa työuran aloitusta.

Webinaarin asiantuntijoina toimivat OAJ:n työmarkkinaedunvalvonnan erityisasiantuntija Kirsi Sutton sekä varhaiskasvatuksen opettaja Laura Lahin. Esityksessään asiantuntijat jakavat konkreettista ja käytännönläheisestä tietoa työelämään siirtymisen tueksi. Lisäksi Laura Lahin kertoo siitä, miten työelämään siirtyminen on sujunut hänen kohdallaan ja hän jakaa toimivia vinkkejä kaikille valmistuville varhaiskasvatuksen opettajille.

Ilmoittautuminen 23.4. mennessä

Webinaariin voivat ilmoittautua kaikki varhaiskasvatuksen opettajaksi valmistuvat ja striimin linkki lähetetään katsojille webinaaripäivänä hyvissä ajoin ennen webinaarin alkua. Katsojilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä webinaarin asiantuntijoille koko live-lähetyksen ajan ja lähetyksen tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 


Tietosuojaseloste


KIRSI SUTTON,
erityisasiantuntija, työmarkkinaedunvalvonta OAJ


LAURA LAHIN
varhaiskasvatuksen opettaja, Helsinki

Jaa sivu somessa

Tweet