Valmistuvien webinaari peruskoulun ja lukion opettajille

4.5.2023 15:00 - 4.5.2023 17:00

WEBINAARI

Oletko valmistumassa luokanopettajaksi, aineenopettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi? Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan SOOLin ja OAJ:n peruskoulun ja lukion opettajille suunnattuun valmistuvien webinaariin.

Webinaarissa tarjotaan oleellista tietoa peruskoulun ja lukion opettajien palkkauksesta, työajasta, työnhausta, työsopimuksista sekä uusien opettajien hyvinvoinnista OAJ:n erityisasiantuntija Anneli Vainik sekä luokanopettaja ja terveystiedon aineenopettaja Vilhelmiina Uusitalo johdolla. Lisäksi webinaarissa käsitellään virkasuhteiden ja työsuhteiden eroavaisuuksia.

Webinaarin tavoitteena on tukea opettajaksi valmistuneen ensimmäisiä askelia työelämässä ja varmistaa, että vastavalmistuneen opettajan työura lähtee mahdollisimman sujuvasti käyntiin.

Webinaarin ensimmäisessä osuudessa erityisasiantuntija Anneli Vainik esittelee tärkeää tietoa työsopimuksiin, virkasuhteeseen ja uuden opettajan työhön liittyen. Webinaarin toisessa osuudessa kokemusasiantuntija Vilhelmiina Uusitalo kertoo omia kokemuksiaan valmistumisen jälkeisistä työvuosista ja jakaa konkreettisia vinkkejä valmistuvan opettajan työuran alkuun. Osuudessaan Vilhelmiina Uusitalo käsittelee muun muassa ensimmäiseen opettajan pestiin valmistautumista ja uuden opettajan arkea käytännössä.

Ilmoittautuminen 3.5. mennessä

Webinaariin voivat ilmoittautua kaikki opettajaksi valmistuvat ja striimin linkki lähetetään katsojille webinaaripäivänä hyvissä ajoin ennen webinaarin alkua. Katsojilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä webinaarin asiantuntijoille koko live-lähetyksen ajan ja lähetyksen tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan.


Ilmoittautuminen on päättynyt.

 


Tietosuojaseloste


ANNELI VAINIK
erityisasiantuntija, työmarkkinaedunvalvonta, OAJ

Jaa sivu somessa

Tweet