Valmistuvien info, varhaiskasvatus

26.4.2022 15:00 - 26.4.2022 17:00

WEBINAARI

Oletko valmistumassa varhaiskasvatuksen opettajaksi? Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan SOOLin ja OAJ:n varhaiskasvatuksen opettajille suunnattuun valmistuvien webinaariin.

Varhaiskasvatuksen opettajille suunnatussa valmistuvien infossa tarjotaan hyödyllistä tietoa palkkauksesta, työsuhteesta, työsopimuksesta, työlainsäädännöstä, työajasta, työnhausta sekä uusien varhaiskasvatuksen opettajien työhyvinvoinnista. Infon tavoitteena on tukea varhaiskasvatuksen opettajaksi valmistuneen ensimmäisiä askelia työelämässä ja helpottaa työuran aloitusta.

Webinaarin asiantuntijoina toimivat OAJ:n työmarkkinaedunvalvonnan erityisasiantuntija Kirsi Sutton sekä varhaiskasvatuksen opettaja Laura Lahin. Esityksessään asiantuntijat jakavat konkreettista ja käytännönläheisestä tietoa työelämään siirtymisen tueksi. Lisäksi Laura Lahin kertoo siitä, miten työelämään siirtyminen on sujunut hänen kohdallaan ja hän jakaa toimivia vinkkejä kaikille valmistuville varhaiskasvatuksen opettajille.

Ilmoittautuminen 25.4. mennessä

Webinaariin voivat osallistua kaikki varhaiskasvatuksen opettajaksi valmistuvat. Striimin linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse webinaaripäivänä ennen lähetyksen alkua ja webinaarIn tallenne on katsottavissa samalla linkillä kahden viikon ajan.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 


Tietosuojaseloste


KIRSI SUTTON
erityisasiantuntija, työmarkkinaedunvalvonta OAJ


LAURA LAHIN
varhaiskasvatuksen opettaja, Helsinki

 

Jaa sivu somessa

Tweet