Valmistuvien info, perusopetus ja lukio

27.4.2022 15:00 - 27.4.2022 17:00

WEBINAARI

Oletko valmistumassa luokanopettajaksi, aineenopettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi? Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan SOOLin ja OAJ:n peruskoulun ja lukion opettajille suunnattuun valmistuvien webinaariin.

Webinaarissa tarjotaan oleellista tietoa peruskoulun ja lukion opettajien palkkauksesta, työajasta, työnhausta, työsopimuksista sekä uusien opettajien hyvinvoinnista OAJ:n työmarkkinaedunvalvonnan erityisasiantuntija Antti Syrjälän sekä luokanopettaja Nina Tiihosen johdolla. Lisäksi webinaarissa käsitellään virkasuhteiden ja työsuhteiden eroavaisuuksia. Webinaarin tavoitteena on tukea opettajaksi valmistuneen ensimmäisiä askelia työelämässä ja varmistaa, että vastavalmistuneen opettajan työura lähtee mahdollisimman sujuvasti käyntiin.

  • Webinaarin ensimmäisessä osuudessa erityisasiantuntija Antti Syrjälä esittelee tärkeää tietoa työsopimuksiin, virkasuhteeseen ja uuden opettajan työhön liittyen.
  • Webinaarin toisessa osuudessa kokemusasiantuntija Nina Tiihonen kertoo omia kokemuksiaan valmistumisen jälkeisistä työvuosista ja jakaa konkreettisia vinkkejä valmistuvan opettajan työuran alkuun. Osuudessaan Nina Tiihonen käsittelee muun muassa ensimmäiseen opettajan pestiin valmistautumista ja uuden opettajan arkea käytännössä. 

Ilmoittautuminen 26.4. mennessä

Webinaariin voivat osallistua kaikki opettajaksi valmistuvat. Striimin linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse webinaaripäivänä ennen lähetyksen alkua ja webinaarIn tallenne on katsottavissa samalla linkillä kahden viikon ajan.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 


Tietosuojaseloste


 

Jaa sivu somessa

Tweet