SOOL&OAJ: Sijaistaminen

8.2.2021 15:00

WEBINAARI

Vuoden ensimmäinen SOOL&OAJ-webinaari tarjoaa kattavan tietopaketin sijaistamiseen liittyvistä asioista. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lähettää mieltäsi askarruttavia ennakkokysymyksiä webinaarin asiantuntijoille.

Webinaarissa käsitellään sijaisen palvelussuhde-ehtoja erityisesti peruskoulun ja toisen asteen konteksteissa, mutta sisällöt soveltuvat osin myös muille koulutusasteille. Palvelussuhteen ehtojen lisäksi webinaarissa on tarjolla tietoa muun muassa sijaisen työnkuvaan, työaikoihin, ohjeistuksiin sekä palkkaukseen liittyvistä asioista käytännönläheisestä näkökulmasta.

Webinaari on avoin kaikille SOOLin ja OAJ:n jäsenille ja ohjeet live streamin seuraamiseksi lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Suunnittelemme webinaarin sisällöt ennakkokysymysten pohjalta.

 


Ohjelma

15.00 Mitä jokaisen opesijaisen tulisi tietää?
Laura Nurminen, erityisasiantuntija, työmarkkinaedunvalvonta OAJ
Tomi Törrönen, erityisasiantuntija, työmarkkinaedunvalvonta OAJ

  • Mistä minulle maksetaan sijaisuuksissa palkkaa? Paljonko minun pitää tehdä töitä? Kuka tekee ohjeet sijaisuuteen?
  • Webinaarin ensimmäisessä osassa Opetusalan ammattijärjestön erityisasiantuntijat Laura ja Tomi kertovat vastaukset edellä mainittuihin kysymyksiin ja muihin sijaisen palvelussuhde-ehtoihin.

16.30 Nuoren opettajan kokemukset sijaistamisesta
Sanni-Kaisa Martikainen, luokanopettaja ja NOPE-kouluttaja

  • Webinaarin toisessa osuudessa luokanopettaja Sanni-Kaisa kertoo omia kokemuksia ja vinkkejä sijaistamiseen ja sen käytäntöihin liittyen, sekä vastaa katsojien kysymyksiin.

17.00 Webinaari päättyy

Paikalliset osuudet

Aihetta käsitellään myös SOOLin aluetoimijoiden järjestämissä paikallisissa osuuksissa:


LAURA NURMINEN
Kuva: Leena Koskela


TOMI TÖRRÖNEN


SANNI-KAISA MARTIKAINEN


Jaa sivu somessa

Tweet