Sijaistaminen

26.10.2022 15:00 - 26.10.2022 17:00

WEBINAARI

Suosittu sijaistamis-webinaari on taas täällä! Ilmoittaudu mukaan ja saat tärkeää tietoa siitä, mistä sijaiselle maksetaan ja mitä sijaisen toimenkuvaan kuuluu? SOOLin ja OAJ:n webinaari tarjoaa kattavan ja käytännönläheisen tietopaketin jokaisen sijaisen tueksi.

  • Pitääkö sijaisen suunnitella opetusta ja olla yhteydessä koteihin?
  • Miten lyhyet ja pitkät sijaisuudet eroavat toisistaan?
  • Mitä tarkoitetaan virka- tai työsuhteella?
  • Miten pääsen sijaistamaan ja kuinka voin valmistautua sijaisuuksien tekemiseen? 

Webinaarissa pureudutaan OAJ:n erityisasiantuntijoiden Antti Syrjälän ja Tomi Törrösen johdolla sijaisen palkkaukseen, toimenkuvaan, työaikaan sekä ohjeistuksiin. Sijaisen palvelussuhde-ehtoja käsitellään erityisesti peruskoulun ja toisen asteen lähtökohdista, mutta sisällöt soveltuvat osittain myös muille koulutusasteille.

Vaikka olisitkin jo kokenut sijainen tai suunnittelet vasta ensimmäistä sijaisuuttasi, kannattaa ilmoittautua mukaan webinaariin. Suoran lähetyksen katsojilla on mahdollisuus lähettää kysymyksiä koko webinaarin ajan ja webinaarin tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan ennakkoon ilmoittautuneille. 

Ilmoittautuminen 25.10. mennessä

Webinaariin voivat osallistua SOOLin ja OAJ:n jäsenet. Linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse webinaaripäivänä ennen lähetyksen alkua ja webinaarin tallenne on katsottavissa samalla linkillä kahden viikon ajan.

Ilmoittautuminen on päättynyt.


Tietosuojaseloste


TOMI TÖRRÖNEN
erityisasiantuntija, työmarkkinaedunvalvonta OAJ


Jaa sivu somessa

Tweet