SOOL&OAJ: Opettajan moniammatillinen yhteistyö

22.9.2021 15:00 - 22.9.2021 17:00

WEBINAARI

Syksyn ensimmäisessä SOOL&OAJ-webinaarissa perehdytään opettajan moniammatilliseen yhteistyöhön ja erityisesti opettajan sekä koulunkäynninohjaajan väliseen työskentelyyn.

Webinaarin ensimmäisessä osuudessa OAJ:n erityisasiantuntija Anneli Vainik käsittelee moniammatillista yhteistyötä osana opettajan työtä. Webinaarin toisessa osuudessa kotitalouden ja terveystiedon opettaja Jane Uusikylä sekä koulunkäynninohjaaja Birgit Huotari kertovat opettajan sekä koulunkäynninohjaajan välisestä yhteistyöstä omiin kokemuksiinsa perustuen. Katsojilla on mahdollisuus lähettää kysymyksiä koko webinaarin ajan ja asiantuntijat vastaavat katsojakysymyksiin webinaarin loppupuolella.

Webinaari on avoin kaikille OAJ:n ja SOOLin jäsenille. Webinaarin sisällöt ovat sovellettavissa kaikille opetusasteille aina perusopetuksesta lähtien, joten webinaari tarjoaa arvokasta tietoa aiheesta kaikille opeopiskelijoille sekä uransa alkuvaiheessa oleville opettajille. Muista ilmoittautua mukaan ja saat webinaarin striimilinkin sähköpostiisi. Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös lähettää kysymyksiä webinaarin asiantuntijoille.

Ilmoittaudu tästä 21.9. mennessä!


ANNELI VAINIK

Jaa sivu somessa

Tweet