Maailman opettajien päivä

5.10.2020

SOMETAPAHTUMA

Maailman opettajien päivänä (MOP) muistutetaan opetus- ja kasvatustyön tärkeydestä muuttuvassa maailmassa. Juhlista Maailman opettajien päivää SOOLin kanssa somessa!

MOP eli Maailman opettajien päivä (World Teachers’ Day) on kansainvälinen juhlapäivä, jolloin nimen mukaisesti juhlistetaan opettajia. Maailman opettajien päivän tarkoituksena on muistuttaa opetus- ja kasvatustyön tärkeydestä muuttuvassa maailmassa. SOOL haluaa tänäkin vuonna osoittaa arvostusta ja kunnioitusta kaikille opetus- ja kasvatustyötä tekeville sekä sitä opiskeleville!

Viime keväänä koulumaailma joutui muun yhteiskunnan mukana suurten muutosten eteen. Tänä vuonna Maailman opettajien päivänä SOOL aikoo nostaa esiin opettajien joustavuuden ja nopean reagoinnin täysin uudenlaisessa tilanteessa, kun keväällä siirryttiin etäopetukseen erityisen nopealla aikataululla pandemian hillitsemiseksi.

Opettajien ammattitaidon lisäksi SOOL nostaa esiin myös opettajaksi opiskelevien etäopiskeluun siirtymisen ja uudenlaisen tilanteen vaatimukset myös liittomme viestinnässä. Viestintään tullaan panostamaan koko lukuvuoden ajan entistä enemmän ja tätä tukemaan SOOL julkaisee Maailman opettajien päivänä uudet Instagram-tilit kaikille opettajankoulutuspaikkakuntien aluetoimijoille. Tule siis mukaan Maailman opettajien juhlahuumaan SOOLin somekanavissa!

Aluetoimijoiden IG-tilien uusien seuraajien kesken arvotaan 20 euron lahjakortti Suomalaiseen kirjakauppaan (1 lahjakortti/kaupunki)

Yhteistyössä: OAJ:n paikallisyhdistykset ja Taksvärkki ry

#MOP2020 #worldteachersday #opeopiskelijat


Maailman opettajien päivää 5.10. on vietetty maailmanlaajuisesti Unescon ja Education Internationalin (EI) aloitteesta vuodesta 1994 lähtien. SOOL ja opeopiskelijat ovat perinteisesti järjestäneet paikallisia tapahtumia ja tempauksia.

Päivän kansainvälisenä teemana tänä vuonna on "Teachers: Leading in crisis, reimagining the future".

Jaa sivu somessa

Tweet