Kodin ja päiväkodin yhteistyö

19.4.2023 15:00 - 19.4.2023 17:00

WEBINAARI

Hyvä kodin ja päiväkodin yhteistyö on olennaista toimivassa varhaiskasvatuksessa. Ilmoittaudu webinaariin ja kuulet sekä opettajien että vanhempien näkökulmaa päiväkodin arjesta.

Webinaarissa pohditaan muun muassa seuraavia kysymyksiä: Mitä kodin ja päiväkodin yhteistyössä opettajalta vaaditaan ja mikä on pakollista? Miten hyvä luottamussuhde vanhempien ja varhaiskasvatuksen henkilökunnan välillä rakennetaan?

Webinaarissa Vanhempainliiton varhaiskasvatuksen asiantuntija Merja Korhonen ja päiväkodin johtaja Elina Wallin keskustelevat muun muassa vanhempien kohtaamisesta sekä luottamuksen rakentamisesta kodin ja päiväkodin välillä. Puhujat jakavat ajatuksiaan toimiviin käytäntöihin ja vinkkejä hyvään viestintään. Webinaarissa käydään läpi yhteistyön perusteita ja keskustellaan niistä kokemuksista, joita opettajalla tulee uransa alkuvaiheessa.  

Ilmoittautuminen 18.4. mennessä

Webinaariin voivat osallistua SOOLin ja OAJ:n jäsenet. Linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse webinaaripäivänä ennen lähetyksen alkua ja webinaarIn tallenne on katsottavissa samalla linkillä kahden viikon ajan.Ilmoittautuminen on päättynyt.

 


Tietosuojaseloste


MERJA KORHONEN (KM) työskentelee Suomen Vanhempainliitossa varhaiskasvatuksen asiantuntijana.

"Työtehtäviini kuuluu varhaiskasvatuksen kehittämis- ja vaikuttamistyö, olen työskennellyt pitkään myös monikulttuurisuuteen liittyvien teemojen parissa. Keskeisiä teemoja työssäni ovat kotien ja varhaiskasvatuksen välinen yhteistyö sekä vanhempien osallisuus."


ELINA WALLIN on varhaiskasvatuksen opettaja (KM) ja toimii tällä hetkellä päiväkodin johtajana Helsingissä.


 

Jaa sivu somessa

Tweet