Kodin ja koulun yhteistyö - Perusteet, kokemukset ja vanhempainillan ABC

25.1.2023 15:00 - 25.1.2023 17:00

WEBINAARI

Kodin ja koulun yhteistyö on perinteisesti aihe, joka jää opettajan opinnoissa vähemmälle huomiolle. Uutena opettajana saattaa yllättäen joutua miettimään, miten kohtaan lasten vanhemmat ja miten vanhempainilta olisi parasta järjestää. Ilmoittaudu webinaariin ja pääset kuulemaan sekä opettajien että vanhempien näkökulmaa.

Kodin ja koulun yhteistyö -webinaari 25.1.

SOOLin tammikuun webinaarissa pohditaan muun muassa seuraavia kysymyksiä: Mitä kodin ja koulun yhteistyössä opettajalta vaaditaan ja mikä on pakollista? Miten tunnistan ja asetan omat rajani sekä mistä saan apua viestintään ja erilaisten tilanteiden hoitamiseen? 

Webinaarissa Vanhempainliiton erityisasiantuntija Tuija Metso sekä Instagramista tutut Liitulakut eli luokanopettajat Anni, Maija ja Mari keskustelevat kodin ja koulun hyvän yhteistyön luomisesta ja kokemuksistaan arjessa. Webinaarissa käydään läpi yhteistyön perusteita ja keskustellaan niistä kokemuksista, joita opettajalla tulee uransa alkuvaiheessa.

Webinaari on suunnattu ensisijaisesti tuleville peruskoulun opettajille, mutta sisällöt sopivat varmasti hyvin myös lukion ja ammatillisen puolen opettajille. Kevään aikana järjestämme webinaarin samasta aiheesta myös varhaiskasvatuksen näkökulmasta. 

Ilmoittautuminen 24.1. mennessä

Webinaariin voivat osallistua SOOLin ja OAJ:n jäsenet. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse webinaaripäivänä ennen lähetyksen alkua ja webinaarIn tallenne on katsottavissa samalla linkillä kahden viikon ajan.


Ilmoittautuminen on päättynyt

 


Tietosuojaseloste


Tuija MetsoTUIJA METSO työskentelee Suomen Vanhempainliitossa erityisasiantuntijana.

”Työni liittyy monella tavalla kodin ja koulun yhteistyön teemojen ympärille: kehitän, koulutan, tuon vanhempien ääntä ja näkökulmaa koulumaailmaan. Näkökulmani on hyvää kodin ja koulun vuorovaikutusta ja yhdessä toimimista painottava.”


LiitulakutMARI, ANNI ja MAIJA eli Liitulakut ovat koulumaailman kokemusasiantuntijoita pieni pilke silmäkulmassa. Liitulakujen opearkea ja opetusvinkkejä voit seurata Instagramissa ja Freeed-sovelluksessa.

Jaa sivu somessa

Tweet