Jaksamisen tukeminen ja opiskelu-uupumuksen ehkäisy

17.2.2022 15:00 - 17.2.2022 17:00

WEBINAARI

Webinaarin tarkoituksena on lisätä tietoisuutta opiskelijoiden jaksamiseen liittyvistä haasteista sekä opiskelu-uupumuksesta. Lisäksi webinaarissa tarjotaan monipuolisia keinoja uupumisen ehkäisyn sekä opiskelijoiden jaksamisen tueksi. Sisällöt soveltuvat kaikille opettajaksi opiskeleville.

Opiskelijoiden mielenterveyttä ja opiskelukykyä edistävän Nyyti ry:n asiantuntija Päivi Kohta esittelee webinaarissa, mitä opiskelu-uupumus ja opiskeluinto ovat. Samalla pureudutaan siihen, mitkä tekijät vaikuttavat uupumuksen syntyyn ja miten puuttua niihin ajoissa.

Lisäksi käydään laajasti läpi jaksamista tukevia tekijöitä, kuten tunnetaitoja, hyvän arjen merkitystä, kokonaiskuormitusta, ajanhallintaa, itsemyötätuntoa sekä yhteisöllisyyden ja rakenteiden merkitystä. 

Webinaarin tallenne on katsottavissa ennakkoon ilmoittautuneille kahden viikon ajan livelähetyksen päätyttyä. Katsojat voivat lähettää kysymyksiä webinaarin asiantuntijalle koko lähetyksen ajan ja katsojakysymyksiin pyritään vastaamaan webinaarin aikana.

Ilmoittautuminen 16.2. mennessä:

Webinaari on maksuton kaikille SOOLin sekä OAJ:n jäsenille. Striimin linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse webinaaripäivänä ennen lähetyksen alkua ja webinaarI on katsottavissa samalla linkillä myös tallenteena.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 


Tietosuojaseloste


SOOLin webinaareissa perehdytään ajankohtaisiin ja opettajankoulutuksessa vähäiselle huomiolle jääviin aihepiireihin. Koska opettajankoulutuksessa ei kerrota kaikkea!

Jaa sivu somessa

Tweet