Asiaa sijaistamisesta -webinaari

15.1.2020 15:00 - 15.1.2020 17:00

Jos opettajan sijaisuuksien tekeminen kiinnostaa nyt tai tulevaisuudessa, niin tämä webinaari on tarkoitettu sinulle. Tarjolla on pari tuntia tiukkaa asiaa opettajan sijaisuuksista.

OAJ:n lakimies Janniina Heinonen lataa tiukkaa tekstiä siitä mitä lait ja tessit sanovat sijaistamiseen liittyen, kun puolestaan Nuori ope -kouluttaja Risto-Matti Alanko puhuu sijaistamisesta käytännön tasolla. Mitä on hyvä tietää ennen kuin menee tekemään opettajan sijaisuuksia? Mitä vastuita ja velvollisuuksia sijaisella on? Mitä työnantaja voi vastuuttaa opeopiskelijan tekemään? Kato webinaari, niin tiedät!

Tällä kertaa SOOLin webinaari on avoin kaikille opeopiskelijoille, ei vain jäsenille. Live streamin linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse webinaaripäivänä ennen lähetyksen alkua. Ilmoittautumiset 13.1. mennessä, samalla voit halutessasi ilmoittautua osallistujaksi paikalliseen yhteiskatsomoon.

Ilmoittaudu tästä

Lähetä ennakkokysymys tästä

Ohjelma

14.30

Mahdollinen kahvitus paikkakunnilla

15.00

Alkusanat ja webinaarin avaus
Jenna Niemi, SOOL

15.05

Tiukkaa tekstiä laista ja tesseistä
Janniina Heinonen, työmarkkinalakimies, OAJ 

16.00

Käytännön kokemuksia
Risto-Matti Alanko, luokanopettaja, NOPE-kouluttaja

16.45

Loppusanat ja palaute

17.00–

Mahdolliset paikalliset osuudet

 


SOOLin teemaseminaareissa ja webinaareissa perehdytään ajankohtaisiin ja opettajankoulutuksessa vähäiselle huomiolle jääviin aihepiireihin. "Koska opettajankoulutuksessa ei kerrota kaikkea."

 

Jaa sivu somessa

Tweet