Antirasistinen työote kasvatuksessa ja koulutuksessa

4.10.2021 15:00 - 4.10.2021 17:00

WEBINAARI

Webinaari tarjoaa työkaluja rasistiseen kiusaamiseen ja häirintään puuttumiseen sekä keinoja antirasistisen työotteen soveltamiseen opetus- ja kasvatustyössä. Lisäksi webinaarin aikana käsitellään rakenteelliseen rasismiin sekä etuoikeuksien tunnistamiseen liittyviä teemoja.

Syksyn ensimmäisessä SOOL-webinaarissa Rauhankasvatusinstituutin koulutussuunnittelijat Ulkar Aghayeva ja Mari Koivistoinen käsittelevät antirasistista työotetta käytännönläheisestä tulokulmasta. Webinaarin sisällöt ovat sovellettavissa kaikille koulutusasteille varhaiskasvatuksesta lähtien.

Webinaarin ensimmäisessä osuudessa asiantuntijat kertovat rasismista ja avaavat siihen liittyviä käsitteitä sekä ilmiöitä. Webinaarin toisessa kokonaisuudessa keskitytään antirasistiseen työotteeseen ja siihen, mitä se käytännössä tarkoittaa ja miten tulevat opettajat voivat soveltaa antirasistista työotetta tulevaisuuden ammatissaan.

Osallistujilla on mahdollisuus lähettää kysymyksiä koko webinaarin ajan ja Rauhankasvatusinstituutin asiantuntijat vastaavat kysymyksiin webinaarin loppupuolella.


Webinaari on avoin kaikille SOOLin jäsenille. Live streamin linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse webinaaripäivänä ennen lähetyksen alkua. Kirjautumalla Youtubeen omilla Google-tunnuksilla myös kommentointi ja live-chat ovat käytössäsi.

Ilmoittaudu tästä 3.10. mennessä!


ULKAR AGHAYEVA


MARI KOIVISTOINEN


SOOLin webinaareissa perehdytään ajankohtaisiin ja opettajankoulutuksessa vähäiselle huomiolle jääviin aihepiireihin. Koska opettajankoulutuksessa ei kerrota kaikkea!

Jaa sivu somessa

Tweet