Äänenkäyttö ja -huolto

20.1.2022 15:00 - 20.1.2022 17:00

WEBINAARI

Vuoden 2022 ensimmäisessä SOOL-webinaarissa sukelletaan äänenkäytön ja äänenhuollon saloihin vokologin johdolla. Ilmoittautumalla mukaan webinaariin pääset oppimaan lisää äänen hyvinvointia, kestävyyttä sekä laatua edistävistä tekijöistä. Koulutuksen sisällöt soveltuvat kaikille opeopiskelijoille sekä opettajille.

Webinaarissa pureudutaan äänentuoton fysiologiaan sekä äänenhuollon periaatteisiin tulevien opettajien näkökulmasta. Asiantuntija Bianca Hösli esittelee webinaarissa konkreettisia äänenhuoltomenetelmiä sekä erilaisia ääni- ja hengitysharjoituksia, jotka parantavat äänen laatua, hyvinvointia ja kestävyyttä.

Opettajan ammatti vaatii ääneltä paljon, joten webinaarissa korostetaan erityisesti äänenhuollon vaikutusta äänenlaatuun. Webinaarin tavoitteena on, että osallistujat ymmärtävät äänen lämmittelyn ja jäähdyttelyn merkityksen.

Webinaari sisältää toiminnallisia harjoitteita, joten osallistujat voivat halutessaan tehdä harjoituksia omilla tahoillaan. Tästä syystä webinaaria kannattaa katsoa sellaisessa tilassa, jossa voi kokeilla harjoituksia rauhassa. Webinaarista saa omaksi pienen pdf-paketin käsitellyistä aiheista. Ennakkoon ilmoittautuneet katsojat voivat katsoa webinaarin tallennetta kahden viikon ajan.

Vokologi Bianca Hösli on monipuolinen ja kokenut äänenkäytön ammattilainen, jolla on sekä puhe- että lauluäänenkäytön koulutustausta (AMK & FM) sekä mm. draamakasvatusopintoja. Bianca on kouluttanut satoja asiakkaita yli 10 vuoden ajan niin puheen kuin laulun parissa. Opinnäytetyössään hän on tutkinut huutoääntä ja äänen voimistamista terveellä, ääntä rasittamattomalla tavalla. Lisäkoulutusten ansiosta kouluttajalla on viimeisin tieto sekä uusimmat työvälineet äänenkäytöstä ja äänitieteestä.

Ilmoittautuminen 19.1. mennessä:

Webinaari on maksuton kaikille SOOLin sekä OAJ:n jäsenille. Striimin linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse webinaaripäivänä ennen lähetyksen alkua ja webinaarI on katsottavissa samalla linkillä myös tallenteena.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 


Tietosuojaseloste

 

Jaa sivu somessa

Tweet