Äänenkäyttö ja -huolto

15.3.2023 15:00 - 15.3.2023 17:00

WEBINAARI

Webinaarissa sukelletaan äänenkäytön ja äänenhuollon saloihin vokologin johdolla. Ilmoittautumalla mukaan webinaariin pääset oppimaan lisää äänen hyvinvointia, kestävyyttä sekä laatua edistävistä tekijöistä. Webinaarin sisällöt soveltuvat kaikille opettajille ja opeopiskelijoille.

Webinaarissa pureudutaan äänentuoton fysiologiaan sekä äänenhuollon periaatteisiin opettajien näkökulmasta. Asiantuntija Bianca Hösli esittelee webinaarissa konkreettisia äänenhuoltomenetelmiä sekä erilaisia ääni- ja hengitysharjoituksia, jotka parantavat äänen laatua, hyvinvointia ja kestävyyttä.

Opettajan ammatti vaatii ääneltä paljon, joten webinaarissa korostetaan erityisesti äänenhuollon vaikutusta äänenlaatuun. Webinaarin tavoitteena on, että osallistujat ymmärtävät äänen lämmittelyn ja jäähdyttelyn merkityksen.

Webinaari sisältää toiminnallisia harjoitteita, joten osallistujat voivat halutessaan tehdä harjoituksia omilla tahoillaan. Tästä syystä webinaaria kannattaa katsoa sellaisessa tilassa, jossa voi kokeilla harjoituksia rauhassa. Webinaarista saa omaksi pienen pdf-paketin käsitellyistä aiheista.

Ilmoittautuminen 14.3. mennessä

Webinaariin voivat osallistua SOOLin ja OAJ:n jäsenet. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse webinaaripäivänä ennen lähetyksen alkua ja webinaarIn tallenne on katsottavissa samalla linkillä kahden viikon ajan.Ilmoittautuminen on päättynyt.

 


Tietosuojaseloste


 

Jaa sivu somessa

Tweet