Loistava ope - MOP-tempaus Joensuussa

1.10.2019 09:45 - 1.10.2019 13:00

Itä-Suomen yliopisto (paikka tarkentuu)

Maailman Opettajien Päivää (MOP) vietetään 5. lokakuuta. Edeltävällä viikolla SOOL nostaa kampuksilla esille tulevaisuuden opettajat. Kenestä sun mielestä tulee loistava ope?

Tule juhlistamaan Maailman Opettajien Päivää yhdessä SOOLin kanssa!

Maailman opettajien päivän tarkoituksena on muistuttaa opetus- ja kasvatustyön tärkeydestä muuttuvassa maailmassa. SOOL haluaa tänäkin vuonna osoittaa arvostusta ja kunnioitusta kaikille opetus- ja kasvatustyötä tekeville sekä sitä opiskeleville. Tänäkin vuonna MOP-tempauksia järjestetään pitkin viikkoa opekoulutuspaikkakunnilla ympäri Suomea!

Unescon Maailman Opettajien Päivän teema vuonna 2019 on ”Young teacher: the future of the profession”. Teeman tarkoituksena on muistuttaa opetuksen tulevaisuudesta ja alan houkuttelevuudesta. Nuoret opettajat ovat tulevaisuuden tekijöitä, joiden osaamista tulee tukea ja vahvistaa. 

Myös SOOL ottaa teemasta kopin ja nostaa esille tulevaisuuden opettajat. Kenestä sun mielestä tulee loistava ope? Ilmianna kaverisi ja tule kertomaan se oman kampuksesi MOP-tempaukseen. Jaa tarinasi somessa tunnisteella #loistavaope. Kaikkien tarinansa jakaneiden kesken SOOL arpoo leffalippuja viidelle onnekkaalle (2 lippua/hlö).

#loistavaope #opeopiskelijat #MOP2019 #worldteachersday

Jaa sivu somessa

Tweet