Loistava ope - MOP-tempaus Helsingissä

3.10.2019 12:00 - 3.10.2019 14:00

Helsingin yliopisto, Minerva K1
Siltavuorenpenger 5 A, Helsinki

Maailman Opettajien Päivää (MOP) vietetään 5. lokakuuta. Edeltävällä viikolla SOOL nostaa kampuksilla esille tulevaisuuden opettajat. Kenestä sun mielestä tulee loistava ope?

Tule juhlistamaan Maailman Opettajien Päivää yhdessä SOOLin kanssa!

Maailman opettajien päivän tarkoituksena on muistuttaa opetus- ja kasvatustyön tärkeydestä muuttuvassa maailmassa. SOOL haluaa tänäkin vuonna osoittaa arvostusta ja kunnioitusta kaikille opetus- ja kasvatustyötä tekeville sekä sitä opiskeleville. Tänäkin vuonna MOP-tempauksia järjestetään pitkin viikkoa opekoulutuspaikkakunnilla ympäri Suomea!

Unescon Maailman Opettajien Päivän teema vuonna 2019 on ”Young teacher: the future of the profession”. Teeman tarkoituksena on muistuttaa opetuksen tulevaisuudesta ja alan houkuttelevuudesta. Nuoret opettajat ovat tulevaisuuden tekijöitä, joiden osaamista tulee tukea ja vahvistaa. 

Myös SOOL ottaa teemasta kopin ja nostaa esille tulevaisuuden opettajat. Kenestä sun mielestä tulee loistava ope? Ilmianna kaverisi ja tule kertomaan se oman kampuksesi MOP-tempaukseen. Jaa tarinasi somepostauksena tunnisteella #loistavaope. Kaikkien tarinansa jakaneiden kesken SOOL arpoo leffalippuja viidelle onnekkaalle (2 lippua/hlö).

Mukana Taksvärkki ry.

#loistavaope #opeopiskelijat #MOP2019 #worldteachersday

 

Jaa sivu somessa

Tweet