Autoilijan edut

Tuote-etuja ja alennusta polttoaineista sekä auton vuokrauksesta.

St1- ja Shell-asemilta SOOL/OAJ-jäsenkortilla alennusta polttonesteistä. Alennus ei koske Shell Express -asemia. Saat myös vaihtuvia tuote-etuja HelmiSimpukoista. Saat jäsenedun, kun käytät SOOL/OAJ-jäsenkorttiasi tankkauksen tai ostoksen yhteydessä. Jäsenkortissa on magneettiraita, joka aktivoi edun.

Luomalla asiakastilin St1:n nettisivuilla saat sähköpostiisi vahvistuskoodin, jonka avulla pääset rekisteröimään jäsenkorttisi. Rekisteröitynyt asiakas saa yllätysedun sekä ensimmäisenä tietoonsa vaihtuvat tarjoukset sekä kampanjat. Kortin rekisteröinti on helppoa. Syötä jäsenkortin kääntöpuolella oleva 16-numeroinen 708-alkuinen sarja kohtaan Rekisteröi järjestökortti

Saat alennusta myös lämmitysöljytilauksista. Käytä tilatessasi järjestötunnusta OAJ tai mainitse jäsenkortista ja -tunnuksesta puhelimessa. Tilauksen voit tehdä St1:n verkkosivuilla tai puhelimitse numerosta 0800 166 266.

Hertz Autovuokraamo. Alennusta autonvuokrauksesta jopa 15 %. Alennuksen saat mainitsemalla Akavan sopimustunnisteen CDP 832070 varausvaiheessa. Varaukset osoitteessa www.hertz.fi tai puh. 0200 11 22 33.

Muutokset mahdollisia.


Lisää etuja autoilijalle ja matkailijalle kirjautumalla Member+-palveluun


Katso myös: Matkailu- ja majoitusedut


Jaa sivu somessa

Tweet