Hyvän yhdistyksen pelikirja

Hyväksi havaittuja toimintamalleja, ohjeita ja materiaaleja opeopiskelijoiden paikalliseen yhdistystoimintaan.

[BETA 26_01_2018]

Hyvää yhdistystoimintaa rakennettaessa vaaditaan paitsi intoa, myös runsaasti tietoa ja osaamista. Opiskeluaikainen yhdistystoiminta on kuitenkin monelle ensimmäinen kosketus järjestömaailmaan ja sen kiemuroihin. Tästä syystä olemme SOOLina pyrkineet kokoamaan yhteen kaikkien käytettäväksi materiaaleja, joiden avulla nollistakin lähtevä tulevaisuuden järjestöjyrä pääsee vauhtiin.

Jos olet ensimmäistä kertaa järjestötoiminnassa aloittava on koko oppaaseen tutustumisesta sinulle todennäköisesti paljon hyötyä. Pelikirjasta löydät apua tulevien vastuutehtäviesi valintaan ja toteuttamiseen, sekä tietenkin myös hyväksi havaittuja toimintamalleja erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Kun ajan myötä huomaat kartuttaneesi kokemusta, huomaat todennäköisesti myös oppineesi monet oppaaseen kirjatut asiat ulkoa. Tällöinkin suosittelemme kuitenkin ajoittain palaamaan teoksen pariin, sillä pyrimme päivittämään sitä tasaisin väliajoin. Ja vaikka et löytäisikään itsellesi uutta hyödyllistä tietoa, toivomme että laitat rohkeasti omia ajatuksiasi ja ideoita tiedoksi liiton istuvalle hallitukselle Pelikirjaan lisättäväksi.

Nyt toivotamme nautinnollisia lukuhetkiä ja tsemppiä järjestötyöhösi!


Koulutuspolitiikka

Viestintä

Tapahtuman järjestäjän ABC

Yhdistyksen hallinto

SOOL-sanasto

 

Jaa sivu somessa

Tweet